vrijdag 23 januari 2015

Gelezen: Danielle Steel: Zussen


Genre: roman
Jaar: 2008 de Nederlandse vertaling

Flaptekst: vier zussen leiden elk hun eigen succesvolle leven. Candy is een internationaal supermodel, haar zus Tammy is producer voor een goedlopende televisieshow, Sabrina is een ambitieuze advocate en Annie is kunstenares in Florence.
Een verschrikkelijke gebeurtenis brengt hen samen in een appartement in New York. Ze moeten hun nieuwe levens onder ogen zien. Samen staan ze sterk, maar naarmate de tijd verstrijkt, zijn ze gedwongen verder te kijken, naar een hoopvolle toekomst.

Danielle Steel is een van 's werelds populairste auteurs. Haar boeken worden overal vertaald en er worden vele miljoenen exemplaren van verkocht.
Ook de verfilmingen ervan voor de televisie zijn een groot succes.

Mijn mening: een heerlijk boek om te lezen. Je leert de vier zussen goed kennen en de impact van die verschrikkelijke gebeurtenis, die ik niet ga verklappen, die het op ieder van hen heeft.
Wel jammer dat er met name in het begin heel vaak dingen herhaald werden, als ze hielden zielsveel van elkaar. Op een gegeven moment weet je dat als lezer al.
Maar dat maakt het verhaal zeker niet minder. Ik kon het moeilijk wegleggen. Omdat ik echt wilde weten hoe het met iedereen verder ging.

**** van de vijf sterren :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten