vrijdag 22 juli 2016

Gelezen: Gevallen: Karin Slaughter

Gevallen

Genre: Literaire thriller
Jaar: 2011
Samenvatting: Wat begint als een normale dag zal voor Faith Mitchell eindigen in een vreselijke nachtmerrie. In haar moeders huis wordt ingebroken, een onbekende man dood wordt gevonden en een gijzeling vindt plaats. En nergens een spoor van haar moeder…

Faith gaat op onderzoek naar de overvallers van haar moeders huis. Waar waren ze naar op zoek, en waarom? En waarom is haar moeder verdwenen? Heeft haar moeders verleden ermee te maken? Jaren terug was zij het hoofd van een narcoticabrigade die werd opgedoekt vanwege corruptie, waarbij Faiths moeder werd vrijgepleit.

Samen met Will Trent, Amanda Wagner en Sara Linton gaat Faith Mitchell op zoek naar de waarheid. Maar als ze op de verkeerde plek gaan zoeken, zullen ze hun eigen graf graven.

Mijn mening: In dit deel weer andere delen van de personages leren kennen. Romantiek, spanning, mooie dialogen wisselen elkaar af.
Ik werd compleet verrast door het einde. Ik had het echt niet zien aankomen wat er gaande was. Werkelijk genoten. Ik raak steeds meer verslaafd aan deze personages!

***** vijf van de vijf sterren! :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten