maandag 11 juli 2016

Gelezen: Triptiek: Karin Slaughter

Triptiek

Genre: Literaire thriller
Jaar: 2006
Samenvatting: Wanneer rechercheur Michael Ormewood voor een moordzaak naar de beruchte wijk Grady Homes gaat, wordt hij geconfronteerd met het gruwelijk toegetakelde lichaam van Aleesha Monroe. De moord is des te schokkender wanneer blijkt dat het gaat om een nieuw geval uit een serie vergelijkbare misdaden.

Het Georgia Bureau of Investigation wordt ingeschakeld en Ormewood moet noodgedwongen samenwerken met speciaal agent Will Trent van het Arrestatieteam iemand die hij bij voorbaat al niet mag. Vierentwintig uur later komt het geweld angstaanjagend dichtbij wanneer in zijn eigen achtertuin een lichaam wordt aangetroffen. Alles wijst erop dat het raadsel van Monroe's dood is verstrengeld met een verleden dat niet met rust gelaten wil worden.

Mijn mening: Ik moest er wel even inkomen omdat ik een paar personages miste. Maar er eenmaal goed in was het boek maar moeilijk weg te leggen.
Opnieuw boeiende personages, spanning, een beetje romantiek en niet te vergeten de gruwelijkheden. Mooie dialogen. Opnieuw kan ik niet wachten om met het volgende deel te beginnen! Geweldig!

***** vijf van de vijf sterren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten