donderdag 24 augustus 2017

Gelezen: Vervloekt geluk: Diversen samengesteld door Karin Slaughter

Vervloekt geluk

Genre: thriller met losse verhalen.
Jaar: 2004
Samenvatting: Een bedelarmband die dood, verderf en ongeluk zaait. In deze originele thriller beschrijven zeventien auteurs de bizarre gebeurtenissen die, zo lijkt het, de armband veroorzaakt heeft in de afgelopen honderd jaar. Steeds weer duikt de armband op in een nieuwe omgeving om de pols van steeds andere personen. Diverse thrillerauteurs zoals Kelley Armstrong, Lee Child en Tomas Ross zijn door Karin Slaughter uitgenodigd om ieder een hoofdstuk voor zijn of haar rekening te nemen. Elke auteur heeft zijn kenmerkende stijl en zal zeker voor de veelvuldige thrillerlezer herkenbaar zijn. Het is een verrassend, zeer geslaagd boek dat je kennis laat maken met de creme de la creme van de hedendaagse misdaadroman.

Mijn mening: Ja, ik vond het leuk om te lezen! Hoe een bedelarmband waar steeds een bedeltje bij komt een soort van tijdreis maakt en steeds wisselt van eigenaar.(en auteur)
Elke auteur op zijn eigen manier. Niet elk verhaal was even mooi maar toch heb ik het heel graag gelezen omdat het een keer iets heel anders was!

**** vier van de vijf sterren:-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten