woensdag 18 augustus 2021

Gelezen: Poppenspel: Mo Hayder

 









Genre: Literaire thriller

Jaar: 2013

Samenvatting: Als onverklaarbare stroomstoringen leiden tot een serie gruwelijke incidenten op de beveiligde krankzinnigenafdeling van Beechway, slaat de angst van de patiënten over op de medewerkers. Ondanks de aanzwellende hysterie probeert psychiatrisch verpleger AJ de rust te handhaven.

Rechercheur Jack Caffery is op zoek naar het lichaam van een vermiste vrouw. Hij weet maar al te goed hoe het voelt als je er niet in slaagt iemands geliefde te vinden. Als AJ Caffery vraagt of hij kan helpen bij de problemen in Beechway, moeten beide mannen een bittere waarheid in hun leven accepteren. Voordat ze het pure kwaad in de ogen kunnen kijken.

Mijn mening: Dit verhaal was anders dan de anderen. Waar de schrijfster erg goed in is, om lang om de hete brij heen te draaien zonder dat het een moment verveelt. Het tempo van dit verhaal was lager, omdat er meerdere personages bij betrokken waren. Ook een oude zaak werd niet losgelaten, waardoor de nieuwsgierigheid blijft. Nog één deel uit deze serie te gaan! Heel graag gelezen!

**** vier van de vijf sterren :-) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten