donderdag 12 augustus 2021

Gelezen: Diep : Mo Hayder

 










Genre: Thriller

Jaar: 2011

Samenvatting: In Bristol wordt met bruut geweld een auto gestolen: een man met een Kerstmannenmasker slaat de bestuurster neer en scheurt hard weg in haar auto. Met haar vierjarig dochtertje nog op de achterbank.

Het gebeurt wel vaker dat een autodief per ongeluk een kind ontvoert. Het kind duikt altijd binnen een dag weer op – in tegenstelling tot de auto. Dus rechercheur Jack Caffery maakt zich niet zo heel erg druk. Maar dit kind duikt niet op. Ook niet na een paar dagen. Dan ontdekt hij dat er zo al enkele meisjes zijn ontvoerd...

Mijn mening: Deze was zo spannend dat ik hem bijna niet meer weg kon leggen. Personages die om elkaar heendraaien en een totaal onverwachte wending die ik niet aan zag komen. Op het puntje van de bank vooral bij het laatste stuk. Het lijkt wel dat ze steeds spannender en beter worden. Ga dan ook graag verder met de volgende!

**** vier van de vijf sterren :-) 

2 opmerkingen:

  1. We vroegen het ons af maar het is werkelijkheid geworden. Deel 6 van Emelie Schepp is uit (wordt het in jouw woorden nog langdraderiger??...;-)
    MAAR je bent nog druk met Mo.........

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh hee bedankt voor de tip! Nog een paar boeken van Mo Hayder te gaan inderdaad. Maar deze wil ik ook nog lezen! Dank je wel:-)

      Verwijderen