woensdag 26 oktober 2022

Gelezen: Leugenaar: Charlotte Link

 









Genre: thriller

Jaar: 2020

Samenvatting: Als haar vader op brute wijze wordt vermoord in zijn eigen huis, verliest Kate Linville abrupt haar laatste steun en toeverlaat.

Om de zaak op de voet te volgen keert Kate vanuit Londen terug naar Yorkshire. Ze wordt al snel teleurgesteld: inspecteur Caleb Hale lijkt meer interesse te hebben in gemakkelijke antwoorden dan het achterhalen van de waarheid. Kate besluit zelf op onderzoek uit te gaan, want ze voelt aan alles dat de moord op haar vader veel complexer is dan de politie denkt. En terecht: haar vader had een heel donkere kant… waardoor de man die Kate dacht te kennen in één klap niet meer bestaat.

Mijn mening: Een heel erg goed verhaal. De personages leer je langzaam kennen en je vraagt je steeds af hoe de vork in de steel zit. Waar deze schrijfster goed in is, is het in elkaar weven van meerdere verhaallijnen tot één met een heel spannende verrassende ontknoping. Het eerste deel van vier. Ik kijk nu al uit naar de rest en ga dan ook graag beginnen in "Moordenaar" de tweede uit deze serie!

***** vijf van de vijf sterren :-) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten