donderdag 6 oktober 2022

Gelezen: Drie wensen: Liane Moriarty

 









Genre: Roman

Jaar: 2005

Samenvatting: De Kettle-drieling heeft weer een gênante vertoning van zichzelf gemaakt. Aan hun verjaardag, die met een overdaad aan champagne in een chic restaurant wordt gevierd, komt een abrupt einde wanneer een van de zussen de ander in haar zwangere buik prikt met een fonduevork…

Wie was deze keer de aanstichtster? Boze, gekrenkte Cat, die nog steeds aan het bijkomen is van de ‘spaghetti-avond’? Of Lyn, succesvol in alles, althans, zo lijkt het aan de buitenkant?
Of misschien dromerige en vergeetachtige Gemma, degene die nooit een geheim kan bewaren, behalve het belangrijkste van allemaal?
Eén ding is zeker, het leven van de drie zussen, die niet mét, maar zeker ook niet zonder elkaar kunnen, zal er totaal anders uitzien vóór hun volgende verjaardag…

Mijn mening: Al meerder boeken van deze schrijfster gelezen. Bij deze was het een beetje moeilijk om de samenhang vast te houden. Het verhaal is wat chaotisch opgebouwd doordat er herinneringen van vroeger steeds doorheen lopen. De eerste paar hoofdstukken gooide ik de dames door elkaar. Toch ben ik wel door blijven lezen. De personages komen uiteindelijk tot leven, de dialogen zijn levendig. Toch vind ik deze minder dan haar andere boeken.

*** drie van de vijf sterren :-) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten