vrijdag 8 juli 2022

Gelezen: Roerloos: Joy Fielding

 









Genre: thriller

Jaar: 2012

Samenvatting: Het leven van Casey Marshall loopt op rolletjes, totdat ze op een dag door een auto wordt geschept en vrijwel al haar botten breekt. Volgens de artsen ligt Casey in coma en niemand kan vermoeden dat ze bij bewustzijn is en alles om zich heen kan horen. De gesprekken van familie en vrienden aan haar bed worden steeds openhartiger en Casey hoort dat er bewijs is dat ze met opzet is aangereden. Als de dader ineens naast haar bed staat, beseft Casey dat haar nog iets veel ergers staat te wachten dan de levende hel waarin ze zich bevindt.

Mijn mening: Een knap staaltje schrijfwerk omdat de hoofdpersonage zich gedurende het hele verhaal op 1 plek bevindt en alles wordt beleefd vanuit wat zij hoort en voelt in haar coma. Hierdoor leer je haarzelf en iedereen om haar heen goed kennen omdat ze zich dingen herinnert van vroeger, afgewisseld met wat ze hoort en ervaart. Het boek is moeilijk aan de kant te leggen omdat je je telkens af blijft vragen of dit weer goedkomt! Graag gelezen!

***** vijf van de vijf sterren :-) 

2 opmerkingen:

  1. Oef, je hebt de turbo er momenteel wel op staan. Levert mij wel weer lees opties op. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En met dat je dat zegt is de turbo er weer even af. Een periode van slecht slapen doet mij doorlezen tot in de nachtelijke uurtjes. In een gestaag tempo weer verder lezen. Fijn dat je er leesopties uithaalt!

      Verwijderen