vrijdag 26 november 2021

Gelezen: Sub rosa: Emelie Schepp

 









Genre: thriller

Jaar: 2021

Samenvatting: Via YouTube wordt een filmpje verspreid van een jonge man met explosieven om zijn lijf. De politie weet de plek te identificeren, maar de bom ontploft nog voordat ze arriveren. Het is het vierde lid van een crimineel netwerk dat in korte tijd is vermoord. Maar is het dezelfde dader? Als Jana Berzelius bij het onderzoek wordt betrokken, realiseert zij zich dat de zaak rechtstreeks met haar te maken heeft. Als officier van justitie is het haar taak om de waarheid te achterhalen. Nu krijgt ze onverwachte hulp om juist die waarheid te verbergen…

Mijn mening: Deel 6 uit de serie over Jana Berzelius. Het is absoluut aan te raden deze serie op volgorde te lezen, anders mis je details over de hoofdpersonen, die in al deze vijf vorige delen aanwezig waren. 

Opnieuw blijf je nieuwsgierig wie waar mee weg komt. De diverse personages worden telkens weer tegen elkaar uitgespeeld. Goede dialogen en niet teveel overdreven beschrijvingen van de omgeving. Graag gelezen, al vraag ik me wel af wanneer de serie echt eindigt. 

*** drie van de vijf sterren :-) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten