zaterdag 18 februari 2023

Gelezen: Verloren meisjes: Angela Marsons

 









Genre: thriller

Jaar: 2021

Samenvatting: Kim Stone is een briljante rechercheur met een prachtige carrière, al zorgt haar eigengereide werkwijze geregeld voor problemen met haar superieuren. Ook haar moeilijke verleden maakt haar soms kwetsbaar, maar ze laat zich door niets of niemand tegenhouden – Kim geeft het woord ‘koppig’ een geheel nieuwe betekenis.

Twee negenjarige meisjes, Charlie en Amy, verdwijnen. Hun families belanden in een nachtmerrie. Een bericht bevestigt hun ergste vermoedens: de twee zijn ontvoerd. Tussen de twee gezinnen ontspint zich een strijd op leven en dood. Welk spoor Kim Stone ook onderzoekt, de dader lijkt haar steeds een stap voor te zijn. Ze begint te vrezen dat deze intelligente en genadeloze misdadiger haar te slim af zal zijn. Zal een van de kinderen de ultieme prijs voor haar falen moeten betalen?

Mijn mening: Echt een serie om achter elkaar door te lezen. Goede sterke personages, die steeds meer van hun verleden prijs geven. De spanning loopt steeds verder op. Eigenlijk moet je een boek als deze niet meer wegleggen want dan vergeet je details van het begin van het verhaal. Hierdoor heb ik een klein stukje gemist. Maar dat lag aan mij en absoluut niet aan deze schrijfster. Heel graag gelezen en verder met het volgende deel!

**** vier van de vijf sterren :-) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten