maandag 3 april 2023

Gelezen: De witte koning: Juan Gomez-Jurado

 









Genre: thriller

Jaar: 2022

Samenvatting: Ik hoop dat je me niet vergeten bent. Zullen we spelen? Wanneer Antonia Scott dit bericht ontvangt, weet ze heel goed wie het heeft gestuurd. Ze weet ook dat ze het spel van de Witte Koning onmogelijk kan winnen. Maar Antonia Scott houdt niet van verliezen.

Na al die tijd op de vlucht te zijn geweest, heeft de realiteit haar eindelijk ingehaald. Antonia is een meester in zichzelf wijsmaken dat de strijd nog niet gestreden is, maar nu wordt het haar langzaam duidelijk dat dit gevecht haar door de vingers glipt. Als ze opgeeft zal ze niet alleen zichzelf, maar ook al haar geliefden verliezen.

Mijn mening: In een sneltreinvaart het laatste deel uitgelezen. Wilde dit keer niet verdwalen tussen allerlei Spaanse namen en personages die terugkwamen uit de vorige delen. Spannend tot de laatste bladzijde en vooral jammer dat het afgelopen is. Vooral de hoofdpersonages waren sterk, en het vleugje humor ten tijde van de spanning waren precies voldoende. Ik ga deze auteur in de gaten houden. Heel graag gelezen!

***** vijf van de vijf sterren :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten