donderdag 8 september 2022

Gelezen: Schrikdraad: Alex Kava

 


Samenvatting: Op de plek van een feestje treft Maggie O’Dell een totale chaos aan, een paar tieners zijn zelfs overleden. Anderen maaien met armen en benen alsof ze bezeten zijn. Er hangt een geur van verbrand vlees en verschroeide haren. Wat de jongeren ook in het National Park Nebraska te zoeken hadden, hun aaanwezigheid werd niet op prijs gesteld. Maar wat er ook gebeurd is,  niemand durft er ook maar iets over te zeggen.


Wanneer blijkt dat er jacht wordt gemaakt op de overlevenden, begint de tijd te dringen. En niet alleen voor Maggie, aan de andere kant van het land zit kolonel Benjamin Platt met een onverklaarbaar snel verspreidende voedselvergifitiging op een school.

Mijn mening: opnieuw een heerlijk spannend verhaal uit deze serie. Toch moet ik erbij vertellen dat ze ook heel goed los gelezen kunnen worden. Er wordt toch steeds uitleg gegeven over wat er in de vorige delen is gebeurd. Wel ervaar ik opnieuw dat het einde weer heel abrupt is, alsof het afgelopen moest zijn. De uitleg is dan heel kort en opeens is daar het nawoord.

*** drie van de vijf sterren :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten