maandag 14 november 2016

Gelezen: De kleuren van de nacht: Kristin Hannah

De kleuren van de nacht

Genre: Roman
Jaar: 2009
Samenvatting: De zusjes Grey wonen in een kleine stad aan de kust van Washington, op een paardenranch die al vier generaties in de familie is. Wanneer hun moeder overlijdt hebben ze alleen elkaar nog, want hun strenge, verbitterde vader geeft niets om zijn kinderen. Winona, de oudste, wordt advocaat, Aurora trouwt en Vivi Ann blijft thuis op de ranch. Als jongste van de drie, met een hart zo groot als de oceaan voor haar huis, probeert Vivi Ann een plichtsgetrouwe dochter te zijn tot er een vreemdeling in het stadje verschijnt en ook zij besluit haar hart te volgen. De kleuren van de nacht: een wervelende roman, boordevol verrassingen, over liefde en loyaliteit, jaloezie, verraad en vergeving. Liefdesgeheimen worden onthuld en een schokkende misdaad laat zijn diepe sporen na.

Mijn mening: Een boek waarin ik helemaal weg kon dromen in een heel andere wereld. Waarin ik mee kon leven met de hoofdpersonen en hun problemen.
De personages kwamen echt tot leven en dat maakt een boek voor mij geweldig om te lezen. Romantiek, toch ook wel een beetje spanning, jaloezie, gedoe in een familie, mooie dialogen, kortom een heerlijke roman!

**** vier van de vijf sterren :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten